Kiinteäteräiset puukot

Jotta leikkaaminen olisi tehokasta, puukkosi tulee olla mahdollisimman terävä. Siksi integroimme tuppeen korkealaatuisen teroittimen. 

Tuppi on saatavilla kaikkiin puukkoihin, joten se on aina mukanasi.

Kiinteäteräiset puukot

Jotta leikkaaminen olisi tehokasta, puukkosi tulee olla mahdollisimman terävä. Siksi integroimme tuppeen korkealaatuisen teroittimen. 

Tuppi on saatavilla kaikkiin puukkoihin, joten se on aina mukanasi.

Uusi puukkovalikoima ja integroitu teroitin

Uutta puukkovalikoimaa kehitettäessä Fiskars selvitti, mitä vaativat käyttäjät puukoiltaan odottavat. Vastaus oli selvä: puukkojen on pysyttävä aina terävinä, ja niiden ergonomian on oltava hyvä ja tuntuman tarkka.

Laadukkaasta puukkosarjasta löytyy useita eri terävaihtoehtoja, jotka on suunniteltu erityisesti vaativia rakennusprojekteja ja parasta suorituskykyä silmällä pitäen. Kirvesmiehen puukon paksu ja järeä terä on varustettu kestävällä purseenpoistoviilalla. Talttapuukon terä sopii suorien leikkausten tekoon ja Timpurinpuukon tavanomaista kapeampi tarkkuusterä pieniin yksityiskohtiin.

Uusi puukkovalikoima ja integroitu teroitin

Markkinoiden johtava teknologia

Innovatiiviset uudet tupet

Integroidun teroittimen lisäksi kekseliäitä yksityiskohtia ovat mekanismi tuppien kiinnittämiseksi toisiinsa sekä mahdollisuus vaihtaa tuppi nopeasti vasenkätiseksi.

Teroitin aina mukana

Puukkojen tuppeen on integroitu laadukas ja innovatiivinen teroitin, joka kulkee kätevästi aina mukanasi. Terä teroittuu, joka kerta kun otat sen tupesta esille eli puukot pysyvät terävinä ilman teroitustaukoja.

Ergonomisesti muotoiltu kahva

Uuden puukkovalikoiman ergonominen, pehmeä pintakuvio on optimoitu käden rakenteeseen sopivaksi. Se antaa hyvän pidon siellä, missä pitoa tarvitaan, ja on sileämpi niistä kohdista, joissa tarvitaan enemmän liikkumavaraa.

Puukot – tärkeimmät ominaisuudet

  1. Ergonomiset kahvat on suunniteltu mahdollisimman kestäviksi
  2. Kahvan pintakuvio parantaa hallittavuutta (patentti haettu)
  3. Värillinen, iskunkestävä lyöntikanta vasarointia varten
  4. Neljä korkealaatuista terävaihtoehtoa käyttötarkoituksen mukaan
1
2
3
4
1
2
3
4

Tuppi – tärkeimmät ominaisuudet

  1. Puukkoon on helppo tarttua, sillä kahva on koko pituudelta esillä myös puukon ollessa tupessa
  2. Useita tuppia voidaan kiinnittää toisiinsa käteväksi kokonaisuudeksi
  3. Integroitu teroitin kulkee aina mukana
  4. Tuppi voidaan vaihtaa oikean- tai vasenkätiseksi

Usage tips

Tupet kiinnittyvät yhteen

Voit helposti pitää mukanasi juuri niin monta puukkoa kuin tarvitset. Kiinnitä toisiinsa niin monta puukkoa kuin haluat ja pidä ne kätevästi vyöllä yhtenä kokonaisuutena vierekkäin.

Sopii sekä oikea- että vasenkätisille

Helppokäyttöisen tupen ansiosta voit kiinnittää puukon kummalle puolelle vyötä tahansa. Tuppi on helppo vaihtaa vasenkätiseksi muutamassa sekunnissa.

Järeä Kirvesmiehen puukko purseenpoistoviilalla

Tämä puukko sopii vaativiin töihin. Terä on paksu, leveä ja erittäin luja. Sekä metallin että puun viilaamisen kestävällä viilalla purseet on helppo poistaa.

Talttapäinen talttapuukko

Tässä veitsessä on kaksi vahvaa suorakulmaista terää. Sitä voidaan käyttää talttana vasaran kanssa suorareunaisten syvennysten tai puuliitosten tekemiseen. Värillinen iskunkestävä lyöntikanta kestää koviakin vasaraniskuja.

Yleispuukko ja Timpurin puukko

Yleispuukko on vahva, eikä sen terä väänny helposti. Terä on silti tarpeeksi ohut ja joustava, jotta sillä on helppo leikata ja vuolla. Timpurin puukon terä on yleispuukkoa ohuempi, kapeampi ja lyhyempi. Se on tarkoitettu tarkkaan puun vuolemiseen ja on näppärä käsitellä sekä käyttää.

Tuppeen integroitu teroitin

Helppokäyttöinen StaySharp-teroitin on sisällytetty nerokkaasti koteloon. Siten teroitin kulkee aina mukana, ja puukot pysyvät terävinä ilman teroitustaukoja.