Uusi

Norden Steel paistinpannu 24 cm

Tuote #: 1026903
  • Pohjolan luonnon ja perinteiden inspiroima
  • 3-kerroksinen rakenne alumiinisydämellä on optimoitu lämpenemään tehokkaasti ja tasaisesti kaikilla liesillä
  • Ainutlaatuisen Thermium™ -mineraalikäsittelyn ansiosta pannun tarttumattomuusominaisuudet ovat erinomaiset ja se on myös helppo puhdistaa
  • Voidaan käyttää uunissa jopa 240°C asteessa
  • Valmistettu Suomessa

Fiskars Norden -sarjan ensiluokkaisissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa keitto- ja paistoastioissa on reunasta reunaan ulottuva monikerroksinen rakenne, minkä ansiosta ne kuumenevat tasaisesti kauttaaltaan. Ulompien, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kerrosten välissä oleva alumiinisydän takaa tasaisen lämmön kaikilla liesityypeillä ja 3,5 mm paksu pohja jakaa lämmön tehokkaasti.
Ainutlaatuisen Thermium™ -mineraalikäsittelyn ansiosta ruoka ei tartu pannun pintaan korkeissakaan lämpötiloissa, tinkimättä kuitenkaan teräspannun ulkonäöstä. Juuri siksi Norden -teräspannu on täydellinen valinta myös kaikkein vaativimpienkin raaka-aineiden paistamiseen, tuoden maut esille parhaalla mahdollisella tavalla. Huolellisesti suunnitellun kuumentumattoman kahvan ansiosta pannun käsittely on turvallista ja mukavaa.

Voidaan käyttää uunissa jopa 240°C asteessa. Norden-sarjan keitto- ja paistoastiat ovat Pohjolan luonnon ja perinteiden inspiroimia. Valmistettu Suomessa.

Tuotteen artikkelinumero
1026903
EAN-koodi
6424002009320
Leveys
258mm
Pituus
475mm
Korkeus
109mm
Paino
1300g
Uuninkestävyys
240°C