Hard Face kovaan käyttöön

Kestävin non-stick pinnoite kovaan käyttöön.

Hard Face kovaan käyttöön

Kestävin non-stick pinnoite kovaan käyttöön.

Hard Face – kovaan käyttöön

Fiskarsin Sorsakosken tehtaalla valmistettu Fiskars Hard Face -sarja on kestävä keitto- ja paistoastiasarja kovaan käyttöön. Kaikki Hard Face -tuotteet on suunniteltu erityisesti vaativimmille ruoanlaittajille: sarja tarjoaa pitkäikäisiä tuotteita kaikkiin ruoanlaiton haasteisiin. Hard Face -sarja sopii kaikille liesille ja kestää konepesun. Hard Face -tuoteperheestä löydät nyt myös korkealaatuiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet.

Hard Face – kovaan käyttöön

Hard Face – nyt myös teräksisenä

Palkittu Hard Face -sarja on täydentynyt teräksisillä Hard Face Steel -tuotteilla. Pinnoittamattomat kattilat ovat kestäviä ja sopivat erityisen hyvin vesipohjaisten ruokien valmistamiseen. Pystysuorien reunojen ansiosta neste saavuttaa kiehumispisteen tehokkaasti ja korkeat reunat ehkäisevät nestettä kiehumasta helposti yli.  Hardtec Superior -pinnoitteella varustetut paistinpannut ja paistokasari puolestaan soveltuvat erinomaisesti paistamiseen ja esimerkiksi kermaisille tai juustoisille kastikkeille.

Hard Face – nyt myös teräksisenä

Koe kestävin pinnoite

Hardtec Superior on kestävä, tarttumaton pinnoite jokapäiväiseen käyttöön. Konepesun kestävä. 

Lue lisää

Koe markkinoiden toiminnallisin kattila

Hard Face -sarjan kattila on monipuolinen toiminnoiltaan. Silikonireunaiset kannet ovat hiljaisia, naarmuttamattomia ja helppokäyttöisiä. Kannen kaksi erilaista kaato-ominaisuutta helpottavat kaatamista. Valmistettu Suomessa.

Lue lisää

Laaja valikoima keitto- ja paistoastioita

Laajasta valikoimastamme löydät tuotteen jokaiseen tarpeeseen. Kestävää, modernia muotoilua: Hard Face. 

Hard Face Haaste

Kestävimmät pannut kestävät kovimmat testit. Varmistaaksemme, että pannumme pitävät lupauksen, yksi paistinpannuista matkustaa neljään eri maahan suosittujen bloggaajien testattavaksi.

Lue blogipostaukset kartalta ja seuraa millaiset testit pannu on bloggaajien luona läpäissyt.