Uusi

Norden Steel paistinpannu 26 cm

Tuote #: 1026904
  • Pohjolan luonnon ja perinteiden inspiroima
  • 3-kerroksinen rakenne alumiinisydämellä on optimoitu lämpenemään tehokkaasti ja tasaisesti kaikilla liesillä
  • Ainutlaatuisen Thermium™ -mineraalikäsittelyn ansiosta pannun tarttumattomuusominaisuudet ovat erinomaiset ja se on myös helppo puhdistaa
  • Voidaan käyttää uunissa jopa 240°C asteessa
  • Valmistettu Suomessa

Fiskars Norden -sarjan ensiluokkaisissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa keitto- ja paistoastioissa on reunasta reunaan ulottuva monikerroksinen rakenne, minkä ansiosta ne kuumenevat tasaisesti kauttaaltaan. Ulompien, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kerrosten välissä oleva alumiinisydän takaa tasaisen lämmön kaikilla liesityypeillä ja 3,5 mm paksu pohja jakaa lämmön tehokkaasti.

Ainutlaatuisen Thermium™ -mineraalikäsittelyn ansiosta ruoka ei tartu pannun pintaan korkeissakaan lämpötiloissa, tinkimättä kuitenkaan teräksen ulkonäöstä. Juuri siksi Norden -teräksinen wokkipannu on täydellinen valinta myös kaikkein vaativimpienkin raaka-aineiden paistamiseen, tuoden maut esille parhaalla mahdollisella tavalla. Kannen tunnistettava design on saanut inspiraationsa Pohjolan ruoanlaittoperinteistä ja sitä on miellyttävä käsitellä. Huolellisesti suunnitellun kuumentumattoman kahvan ansiosta pannun käsittely on turvallista ja mukavaa.

Voidaan käyttää uunissa jopa 240°C asteessa. Norden-sarjan keitto- ja paistoastiat ovat Pohjolan luonnon ja perinteiden inspiroimia. Valmistettu Suomessa.

Tuotteen artikkelinumero
1026904
EAN-koodi
6424002009337
Leveys
278mm
Pituus
495mm
Korkeus
109mm
Paino
1600g
Uuninkestävyys
240°C