Norden

Norden vihannesveitsi

Fiskars Norden -sarja ammentaa inspiraationsa ajattomasta pohjoismaisesta muotoilusta ja luonnosta. Korkealuokkaiset Norden-veitset on valmistettu veitsentekoperinteitä kunnioittaen.

Norden-vihannesveitsi on täydellinen hedelmien ja vihannesten paloitteluun ja leikkaamiseen. Ruostumattomasta saksalaisesta laatuteräksestä valmistettu terä takaa ensiluokkaisen käyttökokemuksen ja pysyy terävänä pitkään. Optimaalisen terävyyden ylläpitämiseksi terä tulee teroittaa 26 asteen kulmassa teroituskiveä käytettäessä. Teroitus onnistuu kätevästi myös tavallisilla teroitusvälineillä, esimerkiksi Fiskars Roll-Sharp™ -veitsenteroittimella.

Veitsen kahva on valmistettu lämpökäsitellystä koivusta, mikä tekee veitsestä tyylikkään ja mukavan käyttää. Kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta. Suositellaan pestäväksi käsin. Suunniteltu Suomessa.

  • Ajatonta pohjoismaalaista muotoilua, inspiraation lähteenä Pohjolan luonto ja ruoanlaittoperinteet
  • Hienostunut ja luonnollinen käsituntuma
  • Ruostumatonta saksalaista laatuterästä (W.1-4116)
  • Kahva valmistettu lämpökäsitellystä koivusta
  • Puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä
  • 100 %:sti kierrätetty pahvipakkaus
  • Teroitukseen suosittelemme Fiskars Roll-Sharp™-veitsenteroitinta tai hiomakiveä 26+/-2-kulmalla
  • Terän pituus 105,5 mm
  • HRC +/- 55
  • 25 vuoden takuu
  • Suunniteltu Suomessa
Tuotenumero
1026424
EAN
6424002008798
Pituus
187 mm

Terä ensiluokkaista laatua

Huippulaadukas terä on suorituskyvyltään erinomaista, saksalaista hiiliterästä. Norden veitset on tehty kestämään, sillä terät pysyvät pitkään terävänä ja niitä voi myös tarvittaessa teroittaa.

Kaunis ja tukeva puukahva

Norden -keittiöveisten kahva on valmistettu laadukkaasta pohjoismaisesta koivusta, mikä lisää tuotteiden luontaista kauneutta. Puulajit ovat luontaisesti hygieenisiä ja helppohoitoisia.

Haastavaankin leikkaamiseen

Erittäin hyvän suorituskyvyn takaa kestävä terä, jota voi teroittaa 26 asteen kulmassa aina tarpeen mukaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hela tarjoaa täydellisen tasapainon leikatessa.

Kerää koko veitsisetti

Veitsien säilytys ja huolto

Fiskarsin valikoimasta löydät veitsien lisäksi yhteensopivat säilytysratkaisut, leikkuulaudat ja huoltotarvikkeet. Pidä veitset terävänä ja säilytä niitä tyylikkäästi joko laatikossa tai veitsitelineessä. Katso alta parhaat tuotesuosituksemme mukaan täydentämään keittiön veitsisettiä.

Yhteensopivat keittiövälineet

Norden-keittiötyövälineet takaavat ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja kontrollin ruokaa laittaessa ja tarjoillessa. Kuorimiseen, höyläämiseen ja raastamiseen suunniteltujen välineiden terät kestävät hyvin käyttöä ja pysyvät terävinä pitkään. Kahvat ovat vastuullisesti kasvatettua pohjoismaista puuta.

Valurautapannut ja -padat

Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut, Thermium™-mineraalikäsitellyt Norden-valurautapannut ja -padat ovat erittäin helppohoitoisia, eivätkä vaadi edes rasvapolttoa. Valurautatuotteet ovat käytännössä ikuisia.

Kerää koko sarja

Tilaa inspiraatiota ja tietoa uutuuksista ja erikoistarjouksista

Liittymällä jäseneksi saat -10 % edun