IsoCore kirvesmiehen vasara XXL 22 oz / 16" vohveli

Täydellinen työkalu isojen runkorakenteiden naulaamiseen. Vasarassa on patentoitu IsoCore™ tärähdyksen vaimennusmekanismi, joka vähentää tärähdystä ja värähtelyä jopa 70 prosenttia. Tällä monipuolisella vasaralla suoritat yleisimmät vasarointityöt vaivatta, vähentäen samalla lihasrasitusta ja nivelkipuja. Ensiluokkaisesta teräksestä taottu vasara on tasapainotettu täydellisesti ja siinä on vohvelikuvioitu lyöntipää, jotta iskut olisivat tarkkoja, eikä vasara lipeä naulan kannasta.

Patentoitu ja alan johtava IsoCore™ tärähdyksen vaimennusmekanismimme vaimentaa iskusta aiheutuvat tärähdykset ja värähtelyt kehoon kohdistuvan rasituksen minimoimiseksi ja kaksikerroksinen kahvarakenne poistaa jälkivärähtelyn. Magneettisen naulanpitimen ansiosta voit tehdä myös ensimmäisen lyönnin yhdellä kädellä ja sorkan avulla vedät naulat ulos helposti ja nopeasti.

Kahvan muotoilun ansiosta vasara istuu käteen varmasti ja miellyttävästi, teitpä sitten kevyttä viimeistelyä tai isket täydellä voimalla. Kahvan pintakuvioinnin ansiosta otteesi pitää ja vältyt rakoilta.

  • Ihanteellinen isojen runkorakenteiden naulaamiseen kovaan ja paksuun puuhun riittävällä voimalla ja nopeudella
  • Vohvelikuvioitu iskupää ehkäisee vasaran lipeämistä naulan kannasta iskettäessä
  • Patentoitu IsoCore tärähdyksen vaimennusmekanismi vaimentaa iskuista johtuvat tärähdykset ja värähtelyn jopa 70% tehokkaammin kuin puukahvaiset vasarat, vähentäen kehoosi kohdistuvaa rasitusta
  • Taotussa ja lämpökäsitellyssä teräspäässä on ruosteenestopinnoite
  • SoftGrip -kahva on muotoiltu käteen sopivaksi ja pintakuvioinnin ansiosta ote on rennompi ja vältyt rakoilta
  • Magneettisen naulanpitimen avulla voit tehdä myös ensimmäisen lyönnin yhdellä kädellä hankalissa työskentelyasennoissa
  • Sorkan avulla vedät naulat ulos helposti ja nopeasti
  • Kahvan muotoillun perän ansiosta vasara pysyy tukevasti kädessä
Tuotenumero
1020216
EAN
6411501560032
Leveys
140 mm
Pituus
407 mm
Korkeus
35 mm
Paino
910 g
Fiskars hammer

Vasarat

1. Ainutlaatuinen tärähdyksen vaimennusjärjestelmä vähentää käteen kohdistuvaa lyöntirasitusta vaimentamalla kineettistä energiaa.
2. Strukturoitu kädensijan pinnoite ja tasapainotettu varsi antavat tarkan lyöntituntuman.
3. Vankka I-palkkirakenne takaa kestävyyden.
4. Normaalia suorempi sorkka helpottaa purkutöitä ja toimii naulojen vetämisessä.

Ergonomisesti muotoiltu kahva

Uuden puukkovalikoiman ergonominen, pehmeä pintakuvio on optimoitu käden rakenteeseen sopivaksi. Se antaa hyvän pidon siellä, missä pitoa tarvitaan, ja on sileämpi niistä kohdista, joissa tarvitaan enemmän liikkumavaraa.

Luja rakenne

Fiskars tunnetaan ympäri maailman kestävistä ja luotettavista työkaluistaan. Perinne jatkuu lyöntityökaluissamme. On sanomattakin selvää, että työkalujemme kestävyys taataan laadukkaimmilla materiaaleilla. Varret on muotoiltu ja valmistettu siten, että ne kestävät kovaa kulutusta. Voit siis luottaa työkaluihimme päivä toisensa jälkeen.

Ainutlaatuinen tärähdyksen vaimennus

Johtava tärähdyksen vaimennusmekanismi pienentää käyttäjän tuntemaa iskua jopa 70 %. Käytännössä se tarkoittaa hyvin toimivia työkaluja, jotka suojaavat tehokkaasti käsiä, käsivarsia ja ranteita rasitukselta. Kovatkaan iskut tai pitkäaikainen käyttö eivät aiheuta samalla tavalla kipua ja rasitusta kuin ennen.