PowerGear™ X

Lisää voimaa leikkaamiseen PowerGear X -tuotteilla.

PowerGear™ X

Lisää voimaa leikkaamiseen PowerGear X -tuotteilla.

3-kertainen leikkuuvoima

Jos sinulla on puita ja pensaita omassa puutarhassasi, tiedät kuinka tärkeää ja etenkin kuinka työlästä on niiden karsiminen. Joskus oksat voivat olla korkealla, joskus ne voivat olla hyvinkin sitkeitä ja joskus taas liian pitkiä. Yksinkertaisesti oksien karsiminen voi olla hyvinkin raskasta. Ei ihme että edes ammattipuutarhureille oksien karsiminen ei ole työnparhaita puolia. Kiitos PowerGearX tuotteidemme, kaikki tämä tulee muuttumaan.

3-kertainen leikkuuvoima

Enemmän voimaa. Vähemmän vaivaa.

Meistä jokainen on ollut tilanteessa, ähkien, pinnistellen ja väännellen oksaa, joka ei vain katkea. Totta puhuen, meidän kokemukset ovat harvoin kauniita tällaisissa tilanteissa. Näyttääksemme, mitä tarkoitamme, olemme koonneet lyhyen videon, miltä näyttää kun kamppailemme oksien kanssa.

Enemmän voimaa. Vähemmän vaivaa.
1
2
3
4

Tärkeimmät ominaisuudet – PowerGear X -oksasakset

  1. Lisää leikkuutehoa, vähemmän vaivaa
  2. Erinomainen tasapaino ja hallinta
  3. Parempi mukavuus ja vähän rasitusta
  4. Kestävät ja luotettavat

Voimaa leikkaamiseen

3. Suunniteltu käyttömukavuutta ajatellen

Pitkä leikkuu-urakka alkaa usein puuduttaa. PowerGear X on onneksi suunniteltu käytössä mukavaksi. SoftGrip-materiaalin ja 3D-muotoilun ansiosta sen kannatteluun tarvitaan vain vähän voimaa.

2. Tehty kestämään

Fiskars tunnetaan maailmalla tehokkaista ja kestävistä työkaluistaan. PowerGear X jatkaa tätä hienoa perinnettä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen terien lisäksi siinä on säänkestävä, kevyt ja silti erittäin kestävä varsi.

1. Vähemmän rasitusta ja kipua

PowerGearin ainutlaatuinen patentoitu mekanismi kolminkertaistaa voimasi. Tarkkuushiotut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät ja niiden kitkaa vähentävä PTFE-pinnoite takaavat työkalun, joka on laadultaan terävintä kärkeä.