StaySharp™ Max Kelaleikkuri

Tuote #: 1000591
  • StaySharp™-leikkuumekanismissa ruoho katkeaa ilman terien kosketusta toisiinsa, mikä keventää työntämistä 30 % ja pitää terät kunnossa ilman vuosittaista teroitusta.
  • Patentoitu InertiaDrive™-leikkuutekniikka tuottaa kaksinkertaisen leikkuuvoiman, joka katkaisee kasvien varret, rikkaruohot ja tiheän ruohon, jotka jumittaisivat perinteisen ruohonleikkurin.
  • Patentoidun VersaCut™-leikkuumenetelmän ansiosta leikkuukorkeutta voidaan säätää 2,5 sentistä jopa 10 senttiin. Terät leikkaavat myös pyörien alta ja lähempää reunaa.
  • Erinomaiseen käyttömukavuuteen vaikuttavat mm. ergonominen, pehmustettu, säädettävä työntökahva sekä nopea ja helppo leikkuukorkeuden säätö.
  • Kouru heittää leikatun ruohon eteenpäin eikä taakse käyttäjän jaloille.
  • StaySharp Ruohonkerääjä sopii käytettäväksi yhdessä StaySharp Max kelaleikkurin kanssa.

Fiskars StaySharp™ Max -kelaleikkuri on viisas valinta sekä nurmikkosi, oman hyvinvointisi ja lompakkosi että ympäristön kannalta. StaySharp™ Max -kelaleikkuri ratkaisee perinteisten työnnettävien ruohonleikkureiden tyypilliset ongelmat. Siinä yhdistyy uusin tekniikka ja loistava ergonomia, paras mahdollinen leikkuuteho ja työskentelyn nautittavuus. Fiskars StaySharp™ Max on kevyempi työntää, terät leikkaavat tehokkaammin ja tarkemmin, leikkuukorkeuden säätövara on aiempaa suurempi ja säätömekanismi on helppo.

Tuotenumero
113880
Tuotteen artikkelinumero
1000591
EAN-koodi
6411501138804
Leveys
610 mm
Pituus
1220 mm
Paino
23,50 kg