PowerGear raivaussakset S alasinmalli L71

PowerGear raivaussakset S L71 sopivat useisiin pieniin leikkuutöihin, mutta niissä on silti leikkuutehoa enemmän kuin osaisi edes kuvitella. Alasinmalliset raivaussakset sopivat läpimitaltaan enintään 38 mm:n paksuisen kovan ja kuivan puun leikkuuseen.

Raivaussaksien kahvat on valmistettu FiberComp-materiaalista, tehden niistä äärimmäisen kevyet ja tukevat. SoftGrip-pinnoitus kahvoissa parantaa työskentelymukavuutta entisestään. Kuten tuoteperheen muissakin saksissa, näissä raivaussaksissa on patentoitu PowerGear™-mekanismi, joka tekee oksien leikkaamisesta kolme kertaa helpompaa kuin perinteisen mekanismin saksilla.

Yläterä on valmistettu erittäin kovasta, korroosionkestävästä teräksestä (CrMoV), minkä ansiosta se pysyy terävänä pidempään ja on myös teroitettavissa. Tätä ominaisuutta on parannettu entisestään yläterän PTFE-pinnoitteella, joka vähentää kitkaa ja helpottaa leikkaamista. Alasinterä on valmistettu valetusta alumiinista, minkä ansiosta sillä on helppo leikata kovaa ja kuivaa puuta.

  • Alasinmallinen terä kuivien ja kovien oksien leikkaamiseen
  • Leikkauskapasiteetti 38 mm
  • PowerGear™-teknologia lisää leikkuuvoimaa
  • Kevyt ja kestävä FiberComp-rakenne
  • Otteenpitävä SoftGrip-kahva
Tuotenumero
1001556
EAN
6411501121806
Pituus
450 mm

Vara- ja lisäosat

Puutarhan suosikit

Keittiön suosikit

Tilaa inspiraatiota ja tietoa uutuuksista ja erikoistarjouksista

Liittymällä jäseneksi saat -10 % edun