PowerGear raivaussakset koukkuterällä M L74

Keskikokoiset Fiskars PowerGear raivaussakset koukkuterällä M L74 sopivat puiden karsimiseen ja muihin puutarhan raskaampiin leikkaustöihin. Ohileikkaavat raivaussakset sopivat läpimitaltaan enintään 38 mm:n paksuisen tuoreen puun leikkuuseen.

Raivaussaksien kahvat on valmistettu FiberComp-materiaalista, tehden niistä äärimmäisen kevyet ja tukevat. Kuten tuoteperheen muissakin saksissa, näissä raivaussaksissa on patentoitu PowerGear™-mekanismi, joka tekee oksien leikkaamisesta kolme kertaa helpompaa kuin perinteisen mekanismin saksilla.


Terät on valmistettu erittäin kovasta, korroosionkestävästä teräksestä (CrMoV, HRC 60), minkä ansiosta ne pysyvät terävinä pidempään. Tätä ominaisuutta on parannettu entisestään yläterän PTFE-pinnoitteella, joka vähentää kitkaa ja helpottaa leikkaamista. Erityinen koukkupään muotoilu sopii erinomaisesti tuoreen puun raskaaseen leikkaamiseen, esimerkiksi puiden oksien leikkaamiseen.

  • Tuoreen puun leikkaamiseen
  • Ohileikkaavalla mallilla ylettyy helposti oksan juureen
  • Patentoitu PowerGear™-mekanismi tekee oksien leikkaamisesta kolme kertaa helpompaa kuin perinteisen mekanismin saksilla
  • Leikkuuteho: Ø n. 38 mm
Tuotenumero
1000582
EAN
6411501122902
Pituus
545 mm

Vara- ja lisäosat

Puutarhan suosikit

Keittiön suosikit

Tilaa inspiraatiota ja tietoa uutuuksista ja erikoistarjouksista

Liittymällä jäseneksi saat -10 % edun