Oksasakset

Säännöllinen siistiminen ja leikkaus lisää puiden, pensaiden ja kasvien hyvinvointia. Samalla myös puutarha kaunistuu. Fiskarsin oksasaksilla pätkäiset näppärästi jopa 2,5 cm paksuiset oksat ja varret. Kätevillä oksasaksilla siistit helposti hedelmäpuut, monivuotiset kasvit ja poistat kuihtuneet lehdet. Oksasaksilla kohotat myös rehottavien pensaiden ilmeen.

Suosittuja tuotteita

Valitse omaan käyttöön sopivat oksasakset

Täydellinen työkalu vastaa tekijänsä tarpeita. Siksi kehitimme kolme eri tuotesarjaa, joista löytyy jotain aivan jokaiselle. Satunnaisille puutarhureille suosittelemme hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia Solid™-sarjan oksasaksia. jotka sopivat hyvin aloittelijoillekin. Plus™-sarjastamme löydät yhtä lailla vankat oksasakset lisäominaisuuksilla, jotka soveltuvat hyvin päivittäiseen käyttöön. Erittäin kestävät ja ergonomiset X-series™-oksasakset kehitimme vaativimpien viherpeukaloiden tarpeisiin. 

X-series™

Puutarhurin paras kaveri. Nämä työkalut täyttävät vaativimmankin viherpeukalon tarpeet. Ergonominen, erittäin kestävä ja ominaisuuksiltaan erinomainen vaihtoehto erityistarkkuutta vaativaan työskentelyyn.

Plus™

Kun kaipaat jotain enemmän. Päivittäiseen käyttöön muotoiltu sarja kätevillä lisäominaisuuksilla. Nämä työkalut kestävät kovempaakin käyttöä ja tekevät puutarhassa työskentelystä entistäkin vaivattomampaa.

Solid™

Varma valinta. Mutkaton ja tehokas, hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sarja. Eli juuri mitä työkaluiltamme voi odottaakin.

Mitä hyötyä oksasaksista on?

Hyvin muotoilluilla ja tehokkailla oksasaksilla saa paljon aikaan lyhyessä ajassa. Myös Fiskarsin oksasaksilla syntyy siistiä jälkeä käden käänteessä. Valitse vain itsellesi sopivan kokoinen kahva ja toivomasi leikkuuominaisuudet. Niin yletät työskennellessäsi paikkaan kuin paikkaan ilman turhaa rehkimistä.

Mitkä oksasakset sopivat minulle?

Puutarhureissa on eroja, joten miksei sitten leikkureissakin. Fiskarsin valikoimista löydät myös itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Solid™-sarjan laadukkaat oksasakset sopivat erinomaisesti satunnaisille puutarhureille. Plus™-sarjastamme löydät yhtä vankat työkalut lisäominaisuuksilla. Erittäin kestävän ja ergonomisen X-series™-sarjan kehitimme varta vasten vaativimpien viherpeukaloiden tarpeisiin.

Ohileikkaava- vai alasinmalli?

Valitse ohileikkaavat oksasakset tuoreiden oksien tai varsien leikkaamiseen ja alasinmalliset kuivalle puulle. Paksumpien oksien ja varsien leikkaamiseen on hyvä valita oksasakset, joissa on leikkuutehoa parantava mekanismi.

Teräksiset, erikoiskovat terät

Kaikissa Fiskarsin oksasaksissa on teräksiset ja huippuunsa hiotut, erikoiskovat terät. Terät tekevät leikkaamisesta aidosti tehokasta, ja myös terät pysyvät terävinä pidempään. Terien lähes kitkaton pinnoitus pitää ruosteen loitolla, ja leikkureiden kätevä lukitusmekanismi suojaa terää niin säilytyksen kuin kuljetuksenkin aikana.

Työvälineet kaikenlaiseen leikkaamiseen