Kirveet ja metsätyökalut

Jo useiden sukupolvien ajan ovat käsityöläiset omistautuneet työlle, jonka tuloksena kirveemme ovat saavuttaneet erinomaisen toiminnallisuutensa. Ne ovat tehty kestämään. Ensiluokkaiset materiaalit ja yksityiskohtainen suunnittelu takaavat laadun ja sen, että saat täydellistä voimaa jokaiseen iskuun.

Maineikkaiden kirveidemme lisäksi meillä on valikoima loistavia metsätyökaluja: kaikkea sahoista pihteihin, vesureista pokaroihin ja veitsenteroittimista halkaisukiiloihin. Meiltä löytyy kaikki, mikä auttaa työskentelemään tehokkaammin metsässä tai pihassa.

Maailmankuulua huippumuotoilua – jo 300 vuoden kokemuksella

Fiskars-kirveet on kehitetty, testattu ja hiottu huippuunsa kotoisissa maisemissa – ja niihin luotetaan ympäri maailman. Oli kyse suorituskyvyltään ainutlaatuisesta X-series-sarjasta tai perinteikkäistä Norden-kirveistä, kirveet on suunniteltu ja valmistettu rautaisella ammattitaidolla Suomessa Billnäsin kylässä.

Täydellisen tasapainoinen

Kestävissä Fiskars-kirveissä on optimaalinen painopiste ja kevyt runko, mikä tarjoaa moninkertaisesti enemmän iskuvoimaa.

Kestävää ja turvallista suunnittelua

Fiskars-kirveitä on käytännössä mahdotonta rikkoa. Niiden kaulus suojaa vartta ylilyönneiltä, mikä tekee kirveistä myös turvallisia.

Terävyyttä alusta loppuun

Leikkuuterän huipputerävän hionnan ja voimaa lisäävän suunnittelun ansiosta kirves puree puuhun siististi ja pysyy terävänä.

Entistä parempi käyttökokemus

  • Ohutteräiset yleis- ja retkikirveet soveltuvat parhaiten pienten ja keskikokoisten halkojen hakkaamiseen tai sytykkeiden tekemiseen. Niiden terät ovat hieman pienempiä ja kevyempiä. Nämä kirveet sopivat myös loistavasti retkeilykäyttöön.

  • Halkaisukirveiden leveämpi, kiilallinen terä ja pidempi varsi sopivat erinomaisesti erityisesti isojen ja keskikokoisten pölkkyjen tai halkojen hakkaamiseen. Pidemmät varret antavat liikkeeseen enemmän vauhtia ja voimaa.

Halki, poikki ja siistiin pinoon

Nostele, siirtele ja pinoa polttopuut kuin pro. Fiskarsin valikoimista löydät kaikki siistin klapipinon tekoon tarvittavat, älykkäästi suunnitellut metsätyökalut: nostokoukut, pinotavarasakset, pokarat ja kirveenteroittimet.

Katso linkistä polttopuiden tekoon koostamamme vinkit, joiden avulla opit kaiken pöllien halkaisusta polttopuiden pinoamiseen, jotta olet taas valmis seuraavaa nuotiota ja mökki- tai saunareissua varten.

Parempaa jälkeä nopeammin

Käyttömukavuudestaan tunnetuilla Fiskars-sahoilla – puutarha- ja retkisahalla, kaarevalla sahalla ja kaarisahalla – syntyy selvää ja siistiä jälkeä, sahasit sitten paksuja oksia, tuoretta puuta tai pienit polttopuita.

Monipuoliset ikiliikkujat

Fiskars-kirveistä on myös käteväksi matkaseuraksi. Tehokkaat, kompaktit ja kevyet kirveet kulkevat näppärästi mukana retkillä ja telttaillessa ja sopivat niin sytykkeiden tekoon kuin polttopuidenkin pilkkomiseen.

Löydä oma Fiskars-klassikkokirveesi

Monta ominaisuutta yhdellä iskulla

Uuden sukupolven Fiskars X-series -kirveet takaavat entistäkin paremman käyttökokemuksen ja ergonomian. Lisäksi niissä on innovatiiviset, huipputerävät terät. Koe entistä parempi kontrollin tunne ja ennennäkemätön iskuvoima.

Luonnollinen ja perinteikäs

Fiskars Norden -kirveet ovat aikaa ja usean sukupolven ajan kestäviä työkaluja, jotka tunnistaa näyttävistä hikkoripuisista kahvoistaan ja tarkan jäljen takaavista hiiliterästeristään.

Taattua Fiskars-laatua – 25 vuoden takuu

Kirveet ovat myös meidän intohimomme. Rekisteröi uusi Fiskars-kirveesi ja ota kaikki irti ainutlaatuisesta 25 vuoden takuusta.