Kastelu

Fiskarsin uuden kastelutuotesarjan ytimessä on helppous: Waterwheel-kastelukelassa on kaikki tarvittava valmiiksi koottuna, helppokäyttöisenä kokonaisuutena.

Kastelu

Fiskarsin uuden kastelutuotesarjan ytimessä on helppous: Waterwheel-kastelukelassa on kaikki tarvittava valmiiksi koottuna, helppokäyttöisenä kokonaisuutena.

Uusi Fiskars Waterwheel -kastelukela

Fiskarsin kastelutuotesarja muodostuu Waterwheel-kastelukelan ympärille ja sen ytimessä on helppous: kaikki tarvittava valmiiksi koottuna, helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Waterwheel-kastelukela sisältää kuusi osaa, mikä muodostaa täydellisen kokonaisuuden vaivattomaan kasteluun.

Uusi Fiskars Waterwheel -kastelukela

Kastelukelat XL

Kastelukela XL käynnistää puutarhan kastelun uuden aikakauden! Kun tuot Kastelukela XL:n puutarhaasi, voit aloittaa kastelutyöt muutamassa sekunnissa, sillä mitään asennuksia ei tämän täydellisen ja valmiin paketin kanssa tarvitse suorittaa.

360 astetta kääntyvä kela mahdollistaa laajankin nurmikon kastelun 20-metrisen letkunsa avulla, jolloin katat jopa 1256m² alan - siis kaksi kertaa suuremman kuin perinteisillä seinäkiinnitteisillä ratkaisuilla!

Vaaka-asennossa oleva kela ei kaadu vahingossakaan ja automaattinen sisäänkelaus sekä lisäosien säilytyslokero tekevät kastelukelan ja sen osien säilyttämisestä helppoa.

Kastelukelat XL

Helppoon valintaan

Värikoodauksen ansiosta letkun ja siihen sopivien liittimien valinta on todella helppoa; sininen sopii 1/2"-5/8" letkuille, punainen 3/4" letkuille ja keltainen 3/8" letkuille. 

Helppokäyttöisyyttä ja vaivattomuutta kasteluun

Kastelukelan horisontaalinen muotoilu mahdollistaa kastellessa vaivattoman liikkumisen 360-asteisesti kelan ympärillä ilman huolta kelan kaatumisesta tai letkun jumiutumisesta. Kastelukela on kokonsa puolesta näppärä varastoida ja osat voi säilyttää kastelukelan luukun alla. Kaikki osat ovat helppoja asentaa, käyttää ja irrottaa. 

Fiskarsin uusi Waterwheel-kastelukela

Fiskarsin kastelutuotesarja on suunniteltu kattamaan kaikki kastelutarpeet niin pienellä kuin isommallakin pihalla. Kompakti, ulottuvuudeltaan 15 metrin kastelukela tekee kastelun aloittamisen vaivattomaksi ja tarjoaa kaiken tarpeellisen isojen ja pienten kastelutöiden vaivattomaan hoitoon erityisesti kaupunkikodeissa. Tyylikkään muotoilun ansiosta kastelukela asettuu saumattomasti osaksi pihan kalustusta. 

Tarkista koko valikoima

Korkealaatuiset letkut

Letkumme ovat huippulaadukkaita. Sisäisissä testeissämme ne päihittivät kaikki kilpailijamme. Fiskars letkut tulevat kolmessa eri laatuluokassa, jokainen luokka kestää loistavasti UV-säteilyä sekä painetta. Letkujen rakenne estää kiertymisen ja taittumisen, tämä lisää huomattavasti niiden käyttömukavuutta. Kestävyyden lisäksi, valikoimasta löytyy halkaisijaltaan neljää eri kokoa (9 mm, 13 mm, 15 mm ja 19 mm) ja letkujen pituudet ovat 15 metrin ja 50 metrin väliltä. Näiden kaikkien vaihtoehtojen joukosta, löydät varmasti sinun puutarhallesi sopivan letkun.

Korkealaatuiset letkut

FiberComp™ liittimet

Uusi, erittäin kestävät liittimet on valmistettu FiberComp™ -materiaalista, joka on tuttu mm. Fiskarsin kirveiden varsista. liittimet ovat 2 kertaa kestävämpi kuin perinteiset liittimet, minkä lisäksi se on miellyttävä käyttää ja sopii myös muiden valmistajien tuotteisiin.

FiberComp™ liittimet

ON/OFF-sadettimet ja vettäsäästävät ominaisuudet

Fiskarsin ON/OFF-sadettimista löytyvän venttiilin avulla veden säätely on helppoa, sinun ei tarvitse kävellä hanalle asti saadaksesi veden tulon loppumaan. Verrattuna perinteisiin sadettimiin, Fiskarsin vettäsäästävät keinusadettimet vähentävät turhaa veden kulutusta jopa 20%.

ON/OFF-sadettimet ja vettäsäästävät ominaisuudet

Fiskars-takuu

Fiskarsin kastelusarjan tuotteet ovat erittäin kestäviä: kaikilla tuotteilla on vähintään kahden vuoden takuu. 

Fiskars-takuu

Etkö tiedä puutarhasi kokoa?

Nyt tiedät. Käytä meidän puutarhan koon mittaustyökalua ja valitse oikean kokoiset kasteluvälineet puutarhaasi.

Mittaa puutarhasi koko
Etkö tiedä puutarhasi kokoa?

Anna palautetta

Oletko käyttänyt uuden kastelutuotesarjan tuotteitamme?

Anna palautetta
Anna palautetta