Norden

Norden valurautapaistinpannu 26 cm

Muut vaihtoehdot:

Fiskars Norden -sarjan valurautapannut ja -padat ammentavat inspiraationsa ajattomasta pohjoismaisesta muotoilusta.

Norden valurautapannu on 26 cm leveä ja suunniteltu tuomaan ruuan aromit esiin optimaalisella tavalla. Tästä korkealuokkaisesta ja vankasta pannusta saat vuosien käyttöä kestävän kaverin keittiöön. Emaloidussa valurautapannussa on ainutlaatuinen Thermium™-mineraalikäsittely, joka takaa erinomaisen tarttumattomuuden kuumissakin lämpötiloissa. Valurauta on täydellinen valinta kokkaukseen korkeissa lämpötiloissa; esimerkiksi liha paistuu pannulla täydelliseksi. Valurautapannulla saat myös ruokaan rapean pinnan.

Pannu ei ruostu eikä vaadi pintakäsittelyä, joten se on helppo huoltaa ja puhdistaa. Irrotettava ja tyylikäs puukahva on suomalaista koivua. Astiaa voi käyttää liedellä ja se menee myös uuniin. Erittäin kuumuudenkestävä aina 270 asteeseen saakka. Inspiraationlähteenä pohjoisen luonto ja ruuanlaittoperinteet. Suunniteltu Suomessa. Helppo kierrättää.

  • Ajatonta pohjoismaalaista muotoilua, inspiraation lähteenä Pohjolan luonto ja ruoanlaittoperinteet
  • Ainutlaatuinen Thermium™-mineraalikäsittely emaloidun valuraudan pinnalla takaa erinomaisen tarttumattomuuden myös korkeissa lämpötiloissa
  • Irrotettava ja tyylikäs puukahva suomalaista koivua
  • Sopii kaikenlaisille liesille, mukaan lukien induktioliedelle
  • Sopii liedellä tai uunissa käytettäväksi; erittäin kuumuudenkestävä aina 270 asteeseen saakka
  • Irrota puukahva ennen uuniin laittoa
  • Suositellaan käsinpesua
  • Pohjan halkaisija 20,5 cm
  • Pohjan paksuus 5,5 mm
  • 25 vuoden takuu
  • Suunniteltu Suomessa
Tuotenumero
1026569
EAN
6424002008873
Leveys
112 mm
Pituus
283 mm
Korkeus
520 mm
Paino
3022 g

Miksi valurauta on loistava materiaali ruoanlaitossa?

Valurauta on materiaalina erittäin monipuolinen ja sitoo lämpöä hyvin. Tämän ansiosta se sopii aikaa vaativaan, hellävaraiseen haudutukseen ja ruoanlaittoon korkeissakin lämpötiloissa.

Yhdistimme valuraudan perinteet ja innovaation

Norden-sarjan valurautatuotteissa on emalipinta ja uniikki Thermium™-mineraalikäsittely, mikä tekee niiden huollosta vaivatonta. Edes rasvapolttoa ei vaadita. Käsittely estää myös ruostumista.

Ainutlaatuinen ja tukeva puukahva

Fiskars Norden -valurauta-astioiden irroitettavat puukahvat ja pannunaluset ovat suomalaista koivua. Puuosien luonnollinen karkeus vaihtelee, minkä ansiosta jokainen tuote on upea ja ainutlaatuinen.

Kerää koko valurautasarja

Yhteensopivat Norden keittiövälineet

Norden-keittiötyövälineet takaavat ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja kontrollin ruokaa laittaessa ja tarjoillessa. Kuorimiseen, höyläämiseen ja raastamiseen suunniteltujen välineiden terät kestävät hyvin käyttöä ja pysyvät terävinä pitkään. Kahvat ovat vastuullisesti kasvatettua pohjoismaista puuta.

Teräksiset paistoastiat

Nordenin monikerroksinen, koko pannun levyinen rakenne lämmittää paistinpannun tai kattilan tasaisesti ja tehokkaasti. Saatavana tarttumattomana ja pinnoittamattomana versiona.

Norden-keittiöveitset

Norden-veitset on suunniteltu perinteitä kunnioittaen. Veitsien terät on valmistettu korkealaatuisesta hiiliteräksestä erinomaisen suorituskyvyn takaamiseksi. Niiden puusta valmistetut kahvat ovat tyylikästä lämpökäsiteltyä koivua.

Tilaa inspiraatiota ja tietoa uutuuksista ja erikoistarjouksista

Liittymällä jäseneksi saat -10 % edun