Hard Face

Hard Face Steel paistinpannu 28 cm

Muut vaihtoehdot:

Fiskars Hard Face -sarja on suunniteltu vaativimpaankin arjen ruuanlaittoon.

Tämä 28 cm leveä paistinpannu on myös modernin muotoilun taidonnäyte. Sen kestävä kolmikerroksinen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka kuumenee tehokkaasti ja nopeasti. Kahva takaa hyvän otteen ja pysyy ihanan viileänä.

Toimii kaikenlaisilla liesillä ja on konepesun kestävä. Uuninkestävä aina 150 asteeseen saakka ja kestää maksimissaan 240 asteen paistolämpötilan. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

  • Luokkansa kovin tarttumaton keitto- ja paistoastiasarja arjen kokkaukseen
  • Erittäin paksu alumiinipohja
  • Kuumenee tehokkaasti ja tasaisesti
  • Tarttumaton nelikerroksinen Hardtec Superior+™ PTFE -pinnoite on nyt entistäkin kestävämpi ja estää tehokkaasti myös naarmujen syntymisen
  • Turvallinen kahva takaa hyvän otteen ja pysyy viileänä käytössä
  • Sopii kaikenlaisille liesille, mukaan lukien induktioliedelle
  • Uuninkestävä aina 150 asteeseen saakka, kestää maksimissaan 240 asteen paistolämpötilan
  • Tiskikoneenkestävä
  • Pohjan halkaisija 23,4 cm
  • Pohjan paksuus 7 mm
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
Tuotenumero
1052247
EAN
6411501702647
Paino
1582 g
Tilavuus
2,5 l

Hardtec Superior+™ -pinnoite

Hardtec Superior+™ on nelikerroksinen, naarmunkestävä PTFE-pinnoite, joka kestää kovaakin käyttöä. Pinnoite estää ruoan tarttumisen pannuun ja lisää pannun käyttöikää tuntuvasti. Lisäksi se on helppo puhdistaa. PTFE-pinnoitetut keitto- ja paistoastiat tulee uusia ja kierrättää vasta, kun ne ovat menettäneet parhaan suorituskykynsä. Muiden pinnoitteidemme tapaan Hardtec Superior+™ -pinnoite ei sisällä haitallisia PFOA- tai PFOS-yhdisteitä.

Suomalaista osaamista jo vuodesta 1956

Kaikki keitto- ja paistoastiamme valmistetaan Sorsakosken tehtaallamme Pohjois-Savossa. Tuotteet edustavat suomalaista osaamista parhaimmillaan: innovatiiviset Fiskars-keitto- ja paistoastiat ovat kestäviä, ajattomia ja valmistettu laadukkaista materiaaleista.

Käyttö ja hoito: pinnoitetut pannut ja kattilat

Pese pinnoitettu keitto- tai paistoastia miedolla pesuaineella ennen käyttöönottoa. Lisää pannulle vähän paistorasvaa tai vettä ennen ruuanlaiton aloittamista. Laske lämpötilaa heti, kun ruoka alkaa kiehua tai paistua. Vältä ylikuumentamasta astiaa. Vältä teräviä ja metallisia keittiövälineitä; suosi pinnoitetun astian kanssa silikonisia, muovisia tai puisia keittiövälineitä. Vältä ruoan säilyttämistä pinnoitetuissa keitto- tai paistoastioissa.

Suosittelemme myös

Keittiön suosikit

Puutarhan suosikit

Tilaa inspiraatiota ja tietoa uutuuksista ja erikoistarjouksista

Liittymällä jäseneksi saat -10 % edun