fiskars-tyokalut

Rakentaminen ja korjaaminen

Innovatiivisten ja erittäin ergonomisten Fiskars Pro -työkalujen muotoilussa on hyödynnetty patentoituja teknologioita. Väsymättömän suunnittelutyön ja testauksen tuloksena syntyneet työkalut tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn, vähentävät kehoon kohdistuvaa rasitusta ja vaimentavat värähtelyjä ja tärähdyksiä. Fiskars Pro -työkaluilla hommat hoituvat tehokkaasti ja kehoa kunnioittaen – teitpä sitten purkutöitä tai rakensit jotain uutta. Tai vaikka molempia.

Ensiluokkainen suorituskyky ja ergonomia

Ahkerana tyyppinä et kaihda raskaitakaan hommia. Ahertaa haluat lähestulkoon päivittäin. Kaivaa. Vääntää. Iskeä. Purkaa. Työ on kovaa. Periksiantamatonta. Anteeksiantamatonta. Päivän päätteeksi vähän joka paikkaa kolottaa. Me tiedämme, miltä se tuntuu.

Hommat saa kyllä hoidettua monenlaisilla välineillä, se on varma. Mutta kuinka moni työkalu hoitaa työn raskaimman osuuden lähestulkoon puolestasi? Vastaus on Fiskarsin työkalut.

Me suunnittelemme tehokkaita, käyttöä ja aikaa kestäviä työkaluja, jotka vähentävät eri kehonosiin kohdistuvaa kuormitusta. Tämä on seuraavan tason ergonomiaa. Tuotteidemme muotoilussa yhdistyvät saumattomasti tiede, tuotesuunnittelu ja -testaus. Sekin on kovaa hommaa. Mutta monia ongelmia se ratkoo. Nimittäin tavallisten ihmisten tavallista ongelmia. Siinäpä suunnittelufilosofiamme pähkinänkuoressa.

Fiskars Pro: suunniteltu rakentajan tarpeisiin

Nämä työkalut sinäkin pistäisit kasaan, jos työn alla ei olisi jo kaikkea muuta.

IsoCore™

Patentoitu iskunvaimennusmekanismi vähentää tärähdyksiä ja värähtelyjä jopa kaksinkertaisesti, minkä ansiosta kovatkin hommat hoituvat helpommin.

PowerGear™

Patentoitu teknologia, joka tarjoaa jopa 40 prosenttia enemmän voimaa myös haastavimmissa leikkuukohdissa.

CarbonMax™

Laboratoriotestatut CarbonMax-terät pysyvät todistetusti terävinä jopa 24 kertaa pidempään kuin perinteiset terät.