IsoCore hakku L 5 lb / 36"

Ihanteellinen hakku kovien pintojen läpäisemiseen, jonka patentoitu IsoCore™ tärähdyksen vaimennusmekanismi vähentää tärähdystä ja värähtelyä jopa 50 prosenttia. Sen avulla läpäiset kovat pinnat ja kaivat tiivistä maaperää vaivatta, sillä sen rakenne ehkäisee lihasten väsymistä ja nivelkipuja. Ensiluokkaisesta teräksestä taottu hakku on tasapainotettu täydellisesti, jotta jokainen isku olisi mahdollisimman tarkka ja tehokas.

Patentoitu ja alan johtava IsoCore™ tärähdyksen vaimennusmekanismimme vaimentaa iskusta aiheutuvat tärähdykset ja värähtelyt kehoon kohdistuvan rasituksen minimoimiseksi ja kaksikerroksinen kahvarakenne poistaa jälkivärähtelyn. Irtoamaton, läpiniitattu pää ei pääse liukumaan irti tai katkeamaan vaikka löisit sillä kaikin voimin.

Kahvan muotoilun ansiosta hakku istuu käteen varmasti ja miellyttävästi, ja sen pintakuvioinnin ansiosta otteesi pitää ja vältyt rakoilta.

  • Ihanteellinen kivipintojen, kuten soran tai kuivan, kovettuneen maaperän murtamiseen (hakkupää) tai maaperän kuokkimiseen (kuokkapää)
  • Patentoitu IsoCore tärähdyksen vaimennusmekanismi vaimentaa iskuista johtuvat tärähdykset ja värähtelyn jopa 50 prosenttia tehokkaammin kuin puukahvaiset hakut, vähentäen kehoosi kohdistuvaa rasitusta
  • Irtoamaton, läpiniitattu pää ei pääse liukumaan tai katkea, vaikka iskisit sillä kaikin voimin
  • Taotussa ja lämpökäsitellyssä teräspäässä on ruosteenestopinnoite
  • SoftGrip -kahva on muotoiltu käteen sopivaksi ja pintakuvioinnin suurten nystyröiden ansiosta ote on rennompi ja vältyt rakoilta
Tuotenumero
1020166
EAN
6411501560094
Leveys
469 mm
Pituus
914 mm
Korkeus
90 mm
Paino
3670 g

Ergonomisesti muotoiltu kahva

Uuden puukkovalikoiman ergonominen, pehmeä pintakuvio on optimoitu käden rakenteeseen sopivaksi. Se antaa hyvän pidon siellä, missä pitoa tarvitaan, ja on sileämpi niistä kohdista, joissa tarvitaan enemmän liikkumavaraa.

Luja rakenne

Fiskars tunnetaan ympäri maailman kestävistä ja luotettavista työkaluistaan. Perinne jatkuu lyöntityökaluissamme. On sanomattakin selvää, että työkalujemme kestävyys taataan laadukkaimmilla materiaaleilla. Varret on muotoiltu ja valmistettu siten, että ne kestävät kovaa kulutusta. Voit siis luottaa työkaluihimme päivä toisensa jälkeen.

Ainutlaatuinen tärähdyksen vaimennus

Johtava tärähdyksen vaimennusmekanismi pienentää käyttäjän tuntemaa iskua jopa 70 %. Käytännössä se tarkoittaa hyvin toimivia työkaluja, jotka suojaavat tehokkaasti käsiä, käsivarsia ja ranteita rasitukselta. Kovatkaan iskut tai pitkäaikainen käyttö eivät aiheuta samalla tavalla kipua ja rasitusta kuin ennen.