Puutarhanhoito

Mikäli puutarhanhoito ja pihatyöt ovat lempipuuhaasi, tiedät jo ehkä, että työkalujen laadusta ei kannata tinkiä. Valikoimistamme löydät aina oikeat laatutyökalut, jotka kestävät käyttöä ja aikaa oli askare tai haaste mikä hyvänsä. Meiltä löydät myös puutarhan työkalujen varaosat.

Valmistaudu kevääseen

Fiskarsin halkaisukirves puuliiterin edustalla kiinni puupölkyssä.

Halkoja hakkaamaan

Oikein käytettäessä kirves on nopein ja energiatehokkain työkalu polttopuiden tekoon. Koostimme sinulle parhaimmat vinkit, joiden avulla polttopuiden teko on turvallista, miellyttävää ja palkitsevaa.

Puiden ja pensaiden leikkausopas

Leikkaamalla puutarhasi puiden ja pensaiden oksia säännöllisesti parannat niiden kuntoa ja ulkonäköä. Kokosimme kotipuutarhurin avuksi kattavan oksienleikkausoppaan, jonka avulla voit nauttia oksienleikkuusta oikeanlaisilla leikkaustavoilla ja -työkaluilla.

Special edition: Fiskars by Maria Korkeila

Maria Korkeilan urbaaneille puutarhureille suunnittelema mallisto on Fiskarsin historian ensimmäinen vaate- ja asustemallisto. Malliston leikkaukset ja lukuisat yksityiskohdat tukevat puutarhanhoidon ja vapaa-ajan tarpeita ja se on suunniteltu käytettäväksi puutarhanhoidossa, mutta toimii hyvin myös sen ulkopuolella.