Continuous-Stamping-Wheel.jpg
Continuous Stamping Wheel
Poistuva

Continuous Stamping Wheel™ Leimasinrulla aloituspaketti

Tuote #: 1004659

Continous Stamping Wheel™

  • Aloitussetti sisältää kukka -leimasimen.
  • Leimasinpyörää rullaamalla saat aikaan yksilöllisiä leimattuja raitoja tai taustoja. Helppo tapa koristella leikekirjan sivuja tai kortteja. Voit tehdä myös omat lahjapaperisi.
  • Leimasimen kiinnittäminen pyörään1. Tartu leimasinpyörän päihin ja vedä irrottaaksesi pyörä rungosta. Vedä sitten molemmin puolin olevista oransseista nupeista koko ajan pyörää avatessasi.2. Valitse haluamasi leimasin ja sovita siinä olevat reiät pyörän sisäpuolella oleviin loviin. Kierrä leimasin pyörän ympärille ja kiinnitä reiät loviin myös toisella puolella.3. Sulje ja lukitse pyörä painamalla molemmissa päissä olevat nupit sisään. Aseta pyörä takaisin runkoon.
  • Mustesäiliön asettaminen paikoilleen1. Pidä säiliön kansi ylöspäin, työnnä nupit rungossa oleviin vastaaviin koloihin kunnes ne napsahtavat paikoilleen.2. Irrota kansi ja kallista mustesäiliötä leimasimeen päin kunnes se napsahtaa paikoilleen.3. Rungossa on kolme lovea, joiden avulla mustesäiliön asentoa voidaan säätää voimakkaampaan tai kevyempään leimailuun.
  • Aloitus:1. Continuous Stamping Wheel™ -leimasimesi on käyttövalmis. Irrota ainoastaan mustesäiliön suojus ja kallista säiliötä leimasinta vasten kunnes se napsahtaa paikoilleen.2. Tartu leimasimeen kuvan mukaisesti ja ala pyörittää sitä haluamaasi suuntaan. Leimasimessa olevat kolot auttavat saamaan toistot oikeaan kohtaan.3. Puhdistus: Kallista mustesäiliötä itsestäsi poispäin. Aseta suojus takaisin paikoilleen ja irrota säiliö. Aseta säiliön tilalle kostutettu kangaspala ja rullaa sottapaperille ennen kuin poistat pyörän tai puhdista vedellä ja saippualla. Poista leimasin pyörästä ja säilytä vaakasuorassa asennossa.
Tuotenumero
5568
Tuotteen artikkelinumero
1004659
EAN-koodi
3359000055686