Tervetuloa joukkoon!
Tällä koodilla saat 10 % alennuksen. Voit kopioida ja syöttää sen ostoskorissa olevaan kenttään.
Alennuskoodi toimii kaikkiin tuotteisiin pl. outlet.
Kopio koodi tästä:
Kukkakaaliriisin kintereillä saapuu ruokapöytiimme aivan hienon hienoksi silputtu, raaka parsakaali. Pienitystä parsakaalista syntyy mainio, mutta kaikessa herkullisuudessaan silti terveellinen raakasalaattiversio perinteisestä libanonilaisesta salaatista, tabbouleh'sta.
4 hengelle | noin 15 min
1 kookas parsakaali
3/4 dl auringonkukan siemeniä
3/4 dl gojimarjoja
1/2 dl kurpitsansiemeniä
1 dl tuoreita pensasmustikoita
1 kevätsipulin varsi
4 -5 oksaa tuoretta minttua
Kastike:
1/2 dl pähkinäöljyä
1/4 dl limetinmehua
1-2 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
1 tl kookossiirappia tai hunajaa
rouhaus mustapippuria
1. Leikkaa parsakaalin kukinto isolla veitsellä aivan hienoksi silpuksi. Pilko myös varsi pieniksi kuutioiksi.
2. Silppua kevätsipulin varsi. Irrottele mintunoksista lehdet ja hienonna ne. Valmista kastike sekoittamalla pähkinäöljyyn limetinmehua ja murskattu valkosipulinkynsi. Mausta kastike ripauksella suolaa, rouhauksella mustapippuria ja pyöristä maku kookossiirapilla tai hunajalla.
3. Kokoa kaikki salaattiainekset kulhoon, sekoita hyvin. Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita vielä kertaalleen.