Ota yhteyttä

Tarvitsetko yrityksestämme tai tuotteistamme tietoa, jota ei löydy näiltä sivuilta? Tai haluatko antaa palautetta tietystä tuotteesta, saada lisätietoja tuotteen käytöstä ja hoidosta tms.? Täytä tiedot alla olevaan lomakkeeseen niin Kuluttajapalvelumme vastaa kysymykseesi. Mikäli palaute koskee tiettyä tuotetta, lisääthän viestikenttään myös tuotteen nimen ja tuotenumeron.

Voit laittaa viestin myös suoraan osoitteeseen kuluttajapalvelu.suomi@fiskars.com. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Puhelimitse palvelemme arkisin klo 10 -15 numerossa 020 33 4101. Puhelun hinta 0,088 euroa/minuutti.

Vastaamme tuotteidemme  valmistus- ja raaka-ainevirheistä, mutta emme korvaa huolimattoman käytön ja hoidon tai luonnollisen kulumisen aiheuttamia vaurioita. Ikuista takuuta tuotteillamme ei ole. Materiaali- tai valmistusvirhe ilmenee yleensä jo uudehkossa tuotteessa, ensimmäisen käyttövuoden aikana.

Mikäli uudehko tuote rikkoutuu normaalissa käytössä ja siinä on epäiltävissä materiaalivika, puutarha- ja askartelutuotteiden osalta kannattaa mahdollisuuksien mukaan olla yhteydessä lähimpään jälleenmyyjäämme. Kodintuotteiden osalta tiedustele toimintaohjeet Kuluttajapalvelustamme!

* vaadittu kenttä