Solid

Solid Cuts+More monitoimisakset SP341

Solid™ Cuts+More -monitoimisakset ovat puutarhurin paras ystävä. Näillä saksilla leikkaat niin lannoitesäkit, maisemointikankaat kuin puutarhasuojatkin. Hyvinvoivan pihan ja puutarhan hoitoon ja valmisteluun kuuluu monta tärkeää työvaihetta, jotka vaativat avukseen terävät terät – olipa kyseessä sitten kukkapenkin vuoraaminen kankaalla tai lehtikatteen lisääminen.

Tässä monipuolisessa työkalussa on ergonomisesti muotoillut kahvat ja kauttaaltaan kovetetut, tarkkuushiotut teräksiset terät. Sakset leikkaavat eri materiaaleja koko terän pituudelta ja pysyvät terävinä kovassakin käytössä.

Monitoimisakset sisältävät leikkuupinnan ohuelle köydelle, metallilankaleikkurin, terävän kärjen pahvin ja nahan rei'ittämiseen ja pullonavaajan. Sakset voi purkaa osiin, jolloin käytössäsi on titaanipäällysteinen veitsi, jolla voi leikata isojakin esineitä.

Teräsuojus tekee kuljetuksesta ja säilytyksesta turvallista ja sisältää sisäänrakennetun keraamisen saksienteroittajan sekä teippileikkurin.

  • Solid™ Cuts+More -sakset leikkaavat eri materiaalit koko terän pituudelta; niiden kauttaaltaan kovetetut, tarkkuushiotut ja monikäyttöiset terät pysyvät terävinä pitkään.
  • Ergonomisesti muotoillut kahvat ovat käyttömukavat ja takaavat hyvän kontrollin leikatessa
  • Monipuoliset sakset sisältävät seuraavat osat: metallilankaleikkuri, terävät kärjet rei'ittämiseen, leikkuupinta ohuelle köydelle, pullonavaaja sekä teräsuojus, jossa on saksienteroittaja ja teippileikkuri
  • Sakset voi purkaa osiin, jolloin käytössäsi on titaanipäällysteinen veitsi, jolla voi leikata isoja ja vähän epätavalllisemmankin muotoisia esineitä
Tuotenumero
1063329
EAN
6424002014690

Uutuudet

Keittiön suosikit

Puutarhan suosikit

Tilaa inspiraatiota ja tietoa uutuuksista ja erikoistarjouksista

Liittymällä jäseneksi saat -10 % edun