PowerGear™ X

Lisää voimaa leikkaamiseen PowerGear X -tuotteilla.

PowerGear™ X

Lisää voimaa leikkaamiseen PowerGear X -tuotteilla.

3 kertainen leikkuu voima

Jos sinulla on puita ja pensaita omassa puutarhassasi, tiedät kuinka tärkeää ja etenkin kuinka työlästä on niiden karsiminen. Joskus oksat voivat olla korkealla, joskus ne voivat olla hyvinkin sitkeitä ja joskus taas liian pitkiä. Yksinkertaisesti oksien karsiminen voi olla hyvinkin raskasta. Ei ihme että edes ammattipuutarhureille oksien karsiminen ei ole työnparhaita puolia. Kiitos PowerGearX tuotteidemme, kaikki tämä tulee muuttumaan.

3 kertainen leikkuu voima

Enemmän voimaa. Vähemmän vaivaa.

Meistä jokainen on ollut tilanteessa, ähkien, pinnistellen ja väännellen oksaa, joka ei vain katkea. Totta puhuen, meidän kokemukset ovat harvoin kauniita tällaisissa tilanteissa. Näyttääksemme, mitä tarkoitamme, olemme koonneet lyhyen videon, miltä näyttää kun kamppailemme oksien kanssa.

Enemmän voimaa. Vähemmän vaivaa.

Voimaa leikkaamiseen

1. Vähemmän rasitusta ja kipua

Kiitos uniikin patentoidun mekanismin, PowerGear tekee sinusta kolme kertaa voimakkaamman. Tämän lisäksi tarkkuushiotut, ruostumattomattomasta teräksestä valmistetut terät ja niiden kitkaa vähentävä PTFE pinnoite takaamme sinulle vaivattoman leikkaamisen.

2. Tuotteen pitkäikäisyys

Fiskars on maailmalla tunnettu kyvystään valmistaa kestäviä tuotteita vaativaankin käyttöön. PowerGearX tuotteemme jatkavat tätä perinnettä. Ominaisuuksia mitkä takaavat tämän: ruostumattomat terät, säänkestävyys, keveys ja erittyisen kestävät alumiini kahvat.

3. Ergonominen muotoilu

PowerGearX on erityisesti muotoiltu vähentämään leikkuutyön rasitusta. SoftGrip materiaali ja 3D kohokuviointi kahvoissa takaa tukevan otteen. Alumiiniset kevyet kahvat puolestaan helpottavat etenkin korkealla olevien oksien leikkaamista.