Raivaussakset

Edistä puiden hyvinvointia älykkäästi muotoilluilla raivaussaksilla, joilla leikkaat jopa 55 millimetriä paksut oksat.  Fiskarsin raivaussaksien kätevien ominaisuuksien ja suunnittelussa hyödynnettyjen teknologioiden ansiosta myös paksujen ja korkealla olevien oksien leikkaaminen helpottuu. Näin puiden ja pensaiden hoidosta tulee entistä miellyttävämpää.

Suosituimmat raivaussakset

Alasinmalli vai ohileikkaava malli?

Löydä itsellesi parhaiten sopiva sarja

PowerGear

Kun tarvitset enemmän leikkuuvoimaa, ota käyttöön PowerGear™ X -raivaussakset, jotka sopivat jopa 55 mm paksujen oksien leikkaamiseen. Raivaussaksien innovatiivinen voimamekanismi tarjoaa jopa kolminkertaisesti enemmän voimaa.

SmartFit

Säädä raivaussakset tismalleen tarpeisiisi sopiviksi. Fiskars SmartFit™ -raivaussakset on varustettu teleskooppikahvoilla, jotka voi säätää 66 senttimetristä 91 senttimetrin mittaisiksi. Kahvojen SoftGrip™-päällyste takaa paremman kontrollin ja käyttömukavuuden. Varma valinta korkealla tai matalalla olevien, enintään 50 mm paksujen oksien leikkaamiseen.

SingleStep

Fiskars SingleStep™ -raivaussakset tekevät leikkaamisesta yksinkertaista. Älykkäästi muotoillut, teknologisesti edistyneet raivaussakset ovat kevyet, kätevät ja kestävät. SingleStep™-raivaussakset sopivat pienten ja keskikokoisten, enintään 40 mm paksujen oksien leikkaamiseen.

PowerGear X -raivaussakset

PowerGear™-teknologia helpottaa työskentelyä ja tarjoaa jopa kolminkertaisesti enemmän leikkuuvoimaa. Näillä raivaussaksilla voi leikata jopa 55 mm paksut oksat. Tarkkuushiotuissa, ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa PowerGear™-terissä on kitkaa vähentävä PTFE-päällyste. Raivaussaksien varret ovat säänkestävää ja kevyttä mutta vahvaa alumiinia. Niissä on mukavat SoftGrip™-yksityiskohdat ja käden muotoa mukailevat kädensijat, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja vähentävät käteen kohdistuvaa rasitusta pitkäkestoisen työskentelyn aikana.

Kestävät, karkaistut terät

Kaikissa Fiskars-raivaussaksissa on kestävät terät, jotka takaavat erittäin siistin leikkuujäljen. Tämä helpottaa työskentelyä ja tukee leikatun kasvin tervettä kasvua. Kun puut ja pensaat voivat hyvin, ne kukkivat paremmin ja tuottavat esimerkiksi isompia hedelmiä. Terien lähes kitkaton päällyste pitää ruosteen loitolla ja estää mahlan kerääntymisen teriin.

Työkalut, joilla onnistut aina

Kasvava ja kukoistava piha tai puutarha vaatii ylläpitoa. Fiskarsin raivaussakset tarjoavat enemmän voimaa ja tekevät leikkaamisesta siistimpää ja helpompaa, jolloin käteen kohdistuva rasitus vähenee, kun käsittelet ylikasvaneita tai kuolleita oksia. Valikoimassamme on raivaussaksia, joiden kahvoja voi säätää, jolloin ne yltävät jopa 91 senttimetrin päähän. Raivaussaksissamme on myös monia yksityiskohtia kuten esimerkiksi ergonomisesti muotoillut kahvat SoftGrip™-pinnoitteella, jotta työskentely olisi mahdollisimman miellyttävää.

Työvälineet kaikenlaiseen leikkaamiseen