Monitoimileikkurit ja oksaleikkurit

Puut ja pensaat tarvitsevat runsaasti auringonvaloa ja ilmaa kasvaakseen vahvoiksi. Silti oksiston ja tiheiden pensaiden hoito ei ole helpoimmasta päästä. Fiskars-puutarhaleikkureiden avulla puiden ja pensaiden leikkaaminen sujuu entistä näppärämmin. Monikäyttöisten työkalujen avulla yletyt leikkaamaan niin puiden yläoksat kuin pensasaidatkin ilman tikkaita sekä matalat pensaat ilman polvistumista tai kyyristymistä.

Monipuoliset ja helppokäyttöiset työkalut leikkaamiseen ja raivaamiseen

Ylety korkealle...

Monikäyttöisen PowerGear™ X -teleskooppileikkurin ansiosta yletyt jopa 6 metrin korkeuteen ilman tikkaita.

...ja ulotu matalalle

Leikkaa lyhytoksaiset mutta tiheät pensaat ja muut vaikeasti ulotettavat alueet ilman polvistumista tai epämukaviin asentoihin vääntymistä.

PowerGear™ X -teleskooppileikkuri

Monikäyttöinen ja enemmän voimaa tarjoava työkalu, jonka säädettävä varsi sopii erinomaisesti sekä vanhempien, tuuheiden puiden että matalien ja tiheiden pensaiden leikkaamiseen.

Solid™-sakset

Kaikki mitä tarvitset yksinkertaiseen leikkaamiseen. Tehokas ja hinta-laatusuhteeltaan loistava Fiskars-työkalu.

Sahalaitainen terä & hedelmäpoimuri

Ota kaikki irti teleskooppileikkuristasi yhdistämällä siihen lisäosia, joiden avulla sahaat vaikeasti ulotettavat paksutkin oksat ja keräät talteen vaikkapa omenasadon.

Löydä sinulle sopivin työkalu leikkaamiseen

Enemmän voimaa leikkaamiseen

Säädettävä leikkuupää, huippulaatuiset terästerät ja kitkaa vähentävä pinnoite tekevät leikkaamisesta siistimpää, takaavat pitkäkestoisen tarkkuuden ja tarjoavat sopivan leikkauskulman eri asennoissa työskennellessä.

Helppokäyttöinen & käsin käytettävä

Leikkausmekanismi toimii oranssia kahvaa liu'uttamalla ja ääriasennossaan vetämällä päädyn oranssia nuppia. Niiden avulla leikkaat nopeasti ja turvallisesti sopivalta etäisyydeltä.

Luotettavaa laatuhuoltoa

Laadukkaimmat työkalut kestävät käyttöä pidempään, kun niitä huoltaa oikeaoppisesti. Vaihtoterien, -jousien ja -ruuvien ansiosta Fiskars-työkalusi toimivat aina kuin uudet.

Puiden leikkaaminen

Tutustu leikkausoppaaseemme ja hyödynnä vinkit, joilla puiden leikkaus onnistuu parhaiten.

Huippuinnovaatiot & kestävyystakuu

Fiskars-työkalut on suunniteltu kestämään. Tutustu tuotetakuuseemme ja tuotteisiin, joilla on jopa 25 vuoden takuu.